Ne dovolite,
da nepredvideni
dogodki pokvarijo vaš dopust!

Poskrbite za zdravstveno zavarovanje v tujini
CORIS AS že za 1,2 € na dan.

Skleni zavarovanje

Evropska kartica zdravstvenega zavarovanja ne zadošča:

EU kartica
  • krije stroške nujne zdravstvene pomoči le v okviru javne mreže izvajalcev zdravstvenih storitev, ne pa tudi pri zasebnikih, kar v tujini velikokrat predstavlja težavo;
  • evropska kartica ne krije stroškov prevoza;
  • krije le stroške nujnih zdravstvenih storitev, in sicer le do višine, ki jih v tisti državi krije obvezno zdravstveno zavarovanje. Cene zdravljenja so v tujini lahko zelo visoke, zato boste morali določen del stroškov kriti sami;
  • evropska kartica vam ne ponuja asistence in pomoči pri organizaciji zdravljenja.


Kaj vključuje zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS?

  • Kritje nujnih stroškov zdravljenja tako v javnih ustanovah kot tudi v zasebnih bolnišnicah in klinikah.
  • Prednost je tudi lastna mreža pogodbenih zdravnikov.
  • Velja v vseh državah sveta.
  • Če zbolite v tujini, vam bosta v olajšanje 24-urna asistenca v slovenskem jeziku in kritje dejanskih stroškov zdravljenja ter stroškov prevozov (helikopter, rešilec, taksi ...), vključno s prevozi v domovino, katerih cene so pogosto zelo visoke.

EU kartica

Poškodba na smučanju v Avstriji

Petrove družinske smučarske počitnice so se letos zaključile predčasno, saj si je na smučišču poškodoval levo nogo. Poklical je asistenco CORIS AS na 01 519 20 20 - organizirali smo mu prevoz do najbližje bolnišnice in ga z rešilnim avtomobilom pripeljali v bolnišnico, kjer je ostal dva dni. Raztrganine vezi in meniskusa na levem kolenu so diagnosticirali z magnetno resonanco, odpravili pa z operativnim posegom. Stroški prevoza in zdravljenja so znašali 11.882 €.

Peter je pred odhodom na smučanje sklenil družinsko zdravstveno zavarovanje v tujini CORIS AS za 22,21 € (za 8 dni/za cel svet/25.000 kritja). Vse stroške zdravljenja je poravnala zavarovalnica.

Prevoz z rešilcem do bolnišnice
103 €
Magnetna resonanca in opornica
4.642 €
Anesteziolog
1.086 €
Operacija (artroskopija)
4.334 €
Bivanje v bolnišnici - 2 dni
1.717 €

Skupaj 11.882 €

PREDNOSTI ZAVAROVANJA CORIS AS

24 urna pomoč

24 urna pomoč

Zagotavljamo vam 24-urno pomoč (nujno zdravstveno pomoč, nujne prevoze in tudi prevoz iz tujine v Slovenijo) kjer koli na svetu in vse dni v letu.

Ugodno zavarovanje za Hrvaško

Ugodno zavarovanje za Hrvaško

Ugodna cena zavarovanja za družine in posameznike, ki večkrat na leto potujejo na Hrvaško. Preverite celoletno premijo za večkratna potovanja (do 90 dni).

V primeru nezgode ali bolezni

V primeru nezgode ali bolezni

CORIS AS vam nudi ustrezno finančno varnost in pomoč v primeru nezgode ali bolezni v tujini. Z vašim lečečim zdravnikom vzpostavimo stik in o poteku vašega zdravljenja obveščamo svojce.

Krijemo celotne stroške

Krijemo celotne stroške

V skladu z zavarovalno vsoto pokrijemo celotne stroške zdravstvenih storitev. V primeru, da stroške v tujini plačate sami, vam jih ob povratku v Slovenijo povrnemo.

Visoke zavarovalne vsote

Visoke zavarovalne vsote

Krijemo visoke zavarovalne vsote do 100.000 €. Tudi stroški prevoza so kriti do višine dogovorjene zavarovalne vsote.

Kontakt: 080 11 10, info@as.si